Szabadidő

Hogyan randizzunk járvány idején? (x)

Eljött a virtuális randevúk ideje.

Hogyan randizzunk járvány idején? (x)
A kényszerű otthonlét alatt sem kell lemondanunk az ismerkedésről, randizásról, ha mindezt felelősségteljesen végezzük. Alább a Randivonal.hu összeállítása következik, tippekkel, ötletekkel, tanácsokkal, hogy a mostani helyzetből is ki tudjuk hozni a legtöbbet, ha egyedülállóak vagyunk.

Most van idő ismerkedni

Egyre többen és többen maradnak otthonaik biztonságában, több időt töltve az interneten. A Randivonal.hu-n is egyre több a társkereső. Senki sem rohan úgy, mint korábban, ráadásul egyre nagyobb az igény arra, hogy másokkal beszélgessünk, kapcsolatba lépjünk. Beszélgess, ismerkedj minél többet, használd ki, hogy most mindenkinek több ideje van rá!

Randizni virtuálisan is lehet

Tévhit, hogy otthonról ne lehetne szórakoztató randikat bonyolítani. A félénkebbeknek ott a csetelés lehetősége, de ha igazán komolyan gondolod, irány a laptopod kamerája elé!

A Randivonal.hu-n a napokban elindult a VideóRandi szolgáltatás, amivel könnyedén tudsz otthonról is beszélgetni másokkal, akár csak hanggal, akár videón keresztül.

Keress egy kényelmes helyet a lakásban, készülj fel úgy, mintha egy rendes randira indulnál (kiöltözés, smink, parfüm) és beszélgess ugyanúgy randipartnereddel, mintha csak egy kávézóban ülnétek az asztal két oldalán. Valljuk be, jelenleg a témaválasztáson sem nagyon kell aggódnod, hiszen mindketten el tudjátok mesélni egymásnak, hogyan változtak meg a mindennapjaitok március közepe óta.

Az ismerkedős beszélgetésen túl, hasonlóan egy személyes találkozóhoz, a közös élményszerzést is meg tudjátok oldani, ehhez mondunk néhány tippet.

Hogyan randizzunk járvány idején? (x)
Nézzetek meg egy koncertet, előadást közösen az interneten, majd utána beszélgessetek róla. A Müpa teljes médiatára most elérhető regisztráció nélkül, ahol 80 koncertfelvétel és 40 irodalmi est közül választhattok.

Ha múzeumba „mennétek” virtuálisan, benézhettek a Magyar Nemzeti Galéria Változatok a realizmusra című virtuális kiállítására. De akár a Louvre-ba vagy más, nemzetközileg is elismert múzeumba is bekukkanthattok a kanapéról: 12 World-Class Museums You Can Visit Online.

A randizási szokásaink jelentősen átalakulhatnak a következő időszakban. Ne félj új dolgokat kipróbálni, a lényeg úgyis mindig ugyanaz: minél jobban megismerni a másikat. Mire pedig majd a személyes randira kerül a sor, már sokkal jobban ismerni fogjátok egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top