Szabadidő

Négylábú ételfutár: hazacipeli a gazdik vacsoráját az aprócska tacskó

„Ő a legjobb. Fogalmam sincs, mihez kezdenék nélküle” – nyilatkozta négylábú segítőjéről a büszke gazdi.
tacskó1 ételfutár cukiság

Olivert és az ő nem mindennapi tehetségét a The Dodo szúrta ki a minap, íziben meg is osztottak róla egy hosszú cikket tele cuki fotóval és egy ennivaló videóval. A cikkből egyébként sok egyéb más mellett az is kiderült, Oliver, az aprócska tacskó gazdáival Kanadában, egész pontosan Torontóban él, ahol most a világ nagy részéhez hasonlóan azért küzdenek, hogy megfékezzék a koronavírus-járványt.

Ebből a maga módján a kis Oliver is kiveszi a részét: a kis tacskó maga szállítja házhoz ugyanis a gazdái vacsoráját. És erről még videó is készült, amit a gazdik egyik szomszédja készített. Íme:

És bár a felvételen tényleg úgy tűnik, hogy Oliver egyedül végzi ezt a komoly feladatot, a kutyus gazdija igyekezett mindenkit megnyugtatni, sosem hagynák a kutyust egyedül kódorogni az utcán. „Amikor a felvétel készült róla, akkor is ott voltam mellette – néhány lépéssel előtte mentem, ő pedig követett” – nyilatkozta Jessica Reanne Aadario, majd hozzátette: „Oliver az egyik legjobb dolog az életünkben. Fogalmam sincs, mihez kezdenék nélküle.”

Még több tacskós cukiság: 

Megvalósult a tacskó álma, pásztorkutya lett egy farmon

Hős tacskó mentette meg a muronyi családot szenteste

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top