Szabadidő

Karanténbuli: Gryllus Vilmos imádni való online családi koncertet adott

Az ország egyik kedvenc zenei előadója, Gryllus Vilmos már egy hónapja nem találkozott a közönséggel, ezért úgy döntött, hogy egy rendhagyó online közvetített karanténkoncerttel lepi meg a kicsiket és a nagyokat.
Gryllus Vilmos élő koncertet tartott online

„Egy hónapja ülök otthon, nem énekelek, nincsenek koncertek, azt gondoltam, hogy ezt mégsem lehet tovább tűrni, ezért csinálok vasárnap délután egy kis közös éneklést veletek. Úgy képzelem el, hogy egy színházteremben vagyok, és ott vagytok velem szemben” – köszönt be vasárnap délután 4-kor élő, Facebookon közvetített koncertje elején Gryllus Vilmos a nappalijából.  Akkor közel 5,3 ezren csatlakoztak hozzá, és énekelték vele a dalokat, gyerekek-felnőttek egyaránt, a online koncertet viszont utólag is bármikor vissza lehet hallgatni a zenész közösségi oldalán. 

Azóta Gryllus Vilmos hétfő délután meghatódott Facebook-posztban jelezte, hogy rengeteg szeretetet és levelet kapott a rendhagyó karantén koncert után: ezért mind nagyon hálás. A bejegyzésben arra is kitért, hogy sokan kérdezték tőle, a koncert folyamán a Kirándulós dalok CD-s könyvből is énekelt, és erre a könyvre hivatkozott. Továbbá az olvasóknak azt is elárulta, hol lehet hozzájutni a Gryllus Vilmos kirándulós élményei és természetszeretete ihlette rendhagyó zenés kötethez.

Még több minőségi online kultúra és kikapcsolódás az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top