Szabadidő

Eltört a koponyája is Sky Brown-nak, a 11 éves gördeszkás klasszis kislánynak

Minden idők legfiatalabb gördeszkás női versenyzője, a brit Sky Brown legutóbb szörnyű balesetet szenvedett edzés közben, miután több métert zuhant. Sokan aggódtak az életéért.
Sky Brown hatalmasat esett gördeszkázás közben.

A Japánban született 11 éves brit gördeszkás, Sky Brown minden idők legfiatalabb profi női gördeszkás versenyzője edzés közben esett egy hatalmasat, amikor egy rámpa tetején a gördeszka kirepült alóla. A több méteres zuhanásnak koponyatörés, továbbá csuklótörés és kartörés lett a vége.

A balesetet követően a fiatal tehetséget mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol eleinte mindenki nagyon aggódott érte, főleg miután ez volt az eddigi legnagyobb esése – árulta el Sky édesapja.

Úgy tűnik, az esés és a sok-sok sérülés nem vette el a fiatal sportoló kedvét: Sky a baleset után a kórházból üzente az Instagramján, hogy mostantól csak még keményebben fog dolgozni azért, hogy minden idők legfiatalabb versenyzőjeként ott legyen a tokiói olimpián.

(via)

Korábban itt írtunk a járvány miatt elhalasztott tokiói olimpia sorsáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top