nlc.hu
Szabadidő

Ez a grumpy cat dobogós helyezést ért el nálunk!

Ő most talán a leggorombább, legdurcásabb grumpy cat a földön

Ez a grumpy cat dobogós helyezést ért el nálunk!

Bár grumpy cat-ből mostanában Dunát lehet rekeszteni, közülük a dühös ábrázatú Kitzia viszi most a pálmát, legalábbis nálunk.

Az eredeti grumpy cat-et nem lehet túlszárnyallni. Vagy mégis?

Az eredeti Grumpy Cat. Fotó: Amanda Edwards/WireImage)

A Bored Panda egy új morcos macsekot, vagyis grumpy cat-et mutatott be, aki abszolút dobogós helyen van a képzeletbeli grumpy cat dobogón. Kitziának (ami magyarul kismacskát jelent) már 44,9 ezer követője van az Instagramon.

Kitzia Floridában él „személyzetével”, Viktoria Otdielnovával, az ukrán származású hölggyel – innen jött a névadás is. Viktoria hat éve él az Egyesült Államokban és hivatásos fotós, ezért “remek” képeket lő a gyilkos tekintetű macskáról.

Például ilyeneket:

Vagy ilyeneket:

A közmegegyezés szerint jelenleg az internetes mémként népszerűvé vált Meow Meow Tartármártás (angolul Tardar Sauce), az eredeti grumpy cat utódja. A már örök vadászmezőkre távozott cica 25 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárt keresett a gazdinak, valószínű ezt egyik utódja sem tudja túlszárnyalni. Az eredeti grumpy cat, Tartármártás 2019-ben, mindössze hét évesen hunyt el húgyúti fertőzésben. 

További híreink morcos cicákról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top