Szabadidő

Nem gyártják többé a kutyus kedvenc játékát, a kedves boltosnak megesett rajta a szíve

Beszüntette a gyártó egy plüssjáték gyártását, a játék iránt rajongó kutyusnak azonban egy jó fej boltos sietett a segítségére.

A The Dodo számolt be a Marley nevű kutyus esetéről, amely teljesen rákattant egy eper formájú kutyajátékra. Gazdája, Hayley Martin elmondása szerint a jószág saját maga választotta ki a játékot egy üzletben és félreérthetetlenül a gazdi tudtára adta, hogy neki bizony óriási szüksége van a sípoló eperre. Miután Hayley megvásárolta a vágyott epret, Marley soha többé nem volt hajlandó megválni tőle, féltve őrizgette, mintha legalábbis a koronaékszekről lenne szó. 

Így örül a cuki kutya az új játékának

Marley tényleg nagyon szereti a sípoló plüss epret (Fotó: The Dodo)

Az óriási szeretet, na meg a rengeteg játék azonban idővel meglátszott a plüssjátékon, ami egy év elteltével annyira viseltessé vált, hogy Hayley úgy döntött, muszáj lesz kidobni. Persze nem akarta, hogy kedvenc játék nélkül maradjon, így gondoskodni akart az utánpótlásról és nagyon elszomorodott, amikor kiderült, hogy a gyártó beszüntette a sípoló eper gyártását. A gazdi a közösségi médiában kezdett érdeklődni, hogy hol tudna egy újabb epret szerezni Marley-nak. Erre felfigyelt az üzlet tulajdonosa, ahol Hayley az első epret megvásárolta és üzenetet küldött neki, hogy postára adott egy csomagot, amelyben két eper található, amelyeket ajándékba szánt a kutyusnak.

Ezek után kiderült, hogy hiba csúszott az üzenetbe, a dobozban ugyanis nem kettő, hanem húsz darab sípoló plüss eper lapult. A gazdi és kutyája is nagyon megörült a különleges meglepetésnek.

„Marley sokkot kapott” – mondta Hayley. „Azt sem tudta, hová legyen örömében. Elképesztően óvatosan nyúlt hozzájuk, de látszott rajta, hogy nagyon izgatott. Legalább egy órán át csak az eprekkel foglalkozott, mindegyiket megnyomkodta, hogy sípoljanak.”

Kedves boltos lepte meg a cuki kutyát

Marley maga sem hitte el, hogy milyen ajándékot kapott (Fotó: The Dodo)

A történetnek tehát igazi happy end lett a vége, Marley-nak pedig mostantól már soha nem kell nélkülöznie a kedvenc játékát.

További cuki állatok az nlc-n:

Megesett a boltos szíve a cuki kutyuson, amelyiknek elszakadt a kedvenc játéka

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top