nlc.hu
Szabadidő

Gusztustalan gyerekjátékok

Kakigyurmától a szemgolyóboncoló készletig – 5 igencsak gusztustalan gyerekjáték

A most következő gyerekjátékok láttán tényleg csak az a kérdés maradt: miért?

Kakigyurma

A mai gyerekeknek nem kell már beérniük nedves földből formázott galacsinokkal, ennek a gyurmaszettnek a segítségével ugyanis a teljesen realisztikus küllemű székletek elkészítése a szó szoros értelmében véve gyerekjáték. A készletben két különféle árnyalatú barna, illetve sárgászöld gyurma is található, valamint egy kellőképpen kidolgozott formázó, ha puszta kézzel esetleg nem menne a műkakik megalkotása.

Kakigyurma

Kakigyurma (Fotó: Amazon)

Felragasztható pattanás

Egy amerikai gyártó azokat a gyerekeket vette célba termékével, akik már nem győzik kivárni a kamaszkori pattanások kialakulását. A különféle méretű és keménységű műpattanásokat nem csupán fel lehet ragasztani az arcra, de ki is lehet nyomkodni őket, aminek hatására a belsejükből fehéres színű folyadék távozik.

Fikás-agyas

A Gooey Louie egy társasjáték, melynek során a figura orrából lógó, hosszú, zöld fikákat kell felváltva kihúzogatni. Ez azonban még nem minden, ugyanis az nyer, akinél a fika eltávolításának hatására Louie koponyájából kipattan a szintén zöld színű agy. 

Gooey Louie

Gooey Louie (Fotó: Amazon)

Ürítő kutya

A Doggie Doo szintén társasjáték:  egy kedélyes műanyag tacskót kell etetni sárga gyurmával, majd a póráza segítségével átpumpálni rajta az anyagot. Mindenki annyit pumpálhat, ahányat dob és az a nyertes, akinél a kutya az alvégén üríti a gyurmát.

Szemgolyóboncoló készlet

A John Adams márka a tudomány iránt érdeklődő gyerekek számára dobott piacra egy játékkollekciót, ennek egyik darabja a szemgolyóboncoló készlet. Ennek a játéknak a javára írható, hogy nem öncélúan gusztustalan, ugyanis használói tanulnak is belőle. A leírás segítségével először össze kell állítani egy, a lehetőségekhez mérten anatómialilag korrekt szemgolyót, majd azt lehet a mellékelt szerszámok segítségével szétcincálni.

Szemgolyóboncoló készlet

Szemgolyóboncoló készlet (Fotó: johnadams.co.uk)

Még több bizarr gyerekjáték

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top