Szabadidő

Donald Trump minden jót kívánt Jeffrey Epstein bűntársának, Ghislaine Maxwellnek

Az amerikai elnök azt is hozzátette: nem nagyon követi Ghislaine Maxwell ügyét.
Donald Trump minden jót kívánt Jeffrey Epstein bűntársának, Ghislaine Maxwellnek

„Nem tudom – nem igazán követem az ügyet, de minden jót kívánok neki, őszintén. Többször is találkoztam vele, mivel ők is és én is Palm Beachen laktunk.” – ezt tudta válaszolni az amerikai elnök, Donald Trump arra az újságírói kérdésre, hogy mit gondol a gyermekbántalmazással, kerítéssel és pedofilhálózat fenntartásával vádolt Ghislaine Maxwellről. 

Trumpot szerdán, a koronavírus-helyzettel kapcsolatos sajtótájékoztatón kérdezték, nem csak a járványról. 

Még július elején tartóztatta le az FBI a milliárdos pedofil, Jeffrey Epstein egykori barátnőjét és üzlettársát, Ghislaine Maxwellt. Nem túlzás azt mondani, hogy erre a lépésre már sokan vártak, érthetetlen volt ugyanis, hogy a hosszú éveken át a milliárdossal szimbiózisban élő, több tucatnyi tanú által a bűncselekmények résztvevőjeként azonosított nő eddig miért lehetett szabadlábon.

Jeffrey Epstein egyébként emberkereskedelemért, pedofíliáért és más bűncselekményekért várt a tárgyalására, amikor 2019-ben felakasztotta magát a cellájában. Halálát öngyilkosságnak minősítették, ám egyes szakértői vélemények szerint meg is gyilkolhatták a lelketlen szociopatát.

(via)

(Kiemelt kép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top