Szabadidő

27 év után újra együtt forgat Julia Roberts és Denzel Washington

A film a társadalmi és faji különbségek miatt elszabaduló indulatokról szól.

A Leave The World Behind című, hamarosan megjelenő regényből készít filmet a Netflix. A Deadline.com szerint a két főszereplő Julia Roberts és Denzel Washington lesz, akik 27 évvel a Pelikán-ügyirat után forgatnak újra együtt.

Julia Roberts újra együtt forgat Denzel Wahingtonnal

Julia Roberts újra együtt forgat Denzel Wahingtonnal

A Leave The World Behind, amelyből a forgatókönyvet a film rendezője, Sam Esmail írja, egy felbolydult világban játszódik. Egy vakációzó fehér család és a nyaralóját nekik kiadó fekete család kerül egy fedél alá, minden információtól elvágva. A külvilág félelmetes felfordulása, valamint a társadalmi és faji különbségek miatt rövidesen elszabadulnak az indulatok.

A Netflix jelentős összegeket fektet be készülő produkciókba: épp a napokban jelentették be, hogy Joe és Anthony Russo (Bosszúállók: Végjáték) megrendezi számukra a The Gray Man című Mark Greaney-regényt, amelyből siker esetén akár egy filmsorozat is születhet. A film főszerepeire Ryan Goslingot és Chris Evanst kérték fel. A produkció költségvetését csaknem 200 millió dollárra (61 milliárd forintra) tervezik.

Julia és Denzel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top