nlc.hu
Szabadidő

Bilincsben vitték el a fürdőruhája miatt

Bilincsben vitték el a strandról a fürdőruhája miatt

Az amerikai Myrtle Beachen tilos a kihívó fürdőruha viselése, ezért egy tangás nőt bilincsben vittek el a strandról.
Tangát viselő nő a tengerparti stradon

Fürdőruhája miatt vittek el egy strandolót a rendőrök a dél-karolinai Myrtle Beach partjáról. Az ismert akrobata és előadóművész, Sam Panda tangája nem tetszett valamelyik strandolónak, ezért hívta a rendőröket, akik megbilincselték a fiatal nőt.

Myrtle Beachen tilos meztelenül vagy túlságosan kihívó fürdőruhában strandolni, és ebbe a kategóriába tartozik a tanga is. Sam Panda értetlenül állt az intézkedés előtt, az esetről készült videóban azt mondja, hogy mindig ezt viseli a strandon.

A szokatlan tengerparti dress code megítélésétől függetlenül egészen meglepő a rendőrök türelme és hozzáállása: előveszik a jogszabálygyűjteményt, és felolvassák a vonatkozó részt, majd később még a rendőrautóban is megpróbálják elmagyarázni, mi volt a gond. Nem csak állnak, és várják telefonon az utasításokat a főnöktől.

A rendőrség az eset után közölte, hogy azért intézkedtek, mert bejelentést kaptak arról, hogy két nő tangát visel, egyikük pedig átlátszó felsőben van. Sam Pandát végül nem tartóztatták le, szabadon távozhatott.

(Fox News)

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Még több merész fürdőruha az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top