nlc.hu
Szabadidő

Kirúgták a férfit, másnap nyert a lottón

Kirúgták a munkahelyéről, másnap mesés összeget nyert a lottón

Családi tragédiák sorozata után 1 millió fontot nyert a lottón egy brit házaspár.
Lottónyertes

Egy házaspár egymillió fontot, nagyjából 384 millió forintot nyert a lottón egyetlen nappal azután, hogy a férfit kirúgták az állásából – írja a BBC.

A Chipping Nortonban élő David és Shelley Adams azt mondta, a mesés nyereménnyel végre rájuk mosolygott a szerencse az elmúlt időszak nehézségei és tragédiái után.

A faesztergályosként dolgozó 61 éves férjet pénteken rúgták ki, másnap pedig nyertek a lottón. De nem az elbocsátás volt a legrosszabb előzmény. Tavaly szklerózis multiplexet diagnosztizáltak az 52 éves nőnél, emiatt abba kellett hagynia az otthoni ápolói munkáját.

Áprilisban David sógornője meghalt szívrohamban, a következő hónapban pedig a koronavírus miatt elvesztette a testvérét.

„Nagyon kemény időszak van mögöttünk, de együtt maradtunk, és megpróbáltunk mosolyogni, bármit is hozott az élet. A legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a következő dolog az lesz, hogy nyerünk egymillió fontot”

– mondta a férj.

A pénzből szeretnék lecserélni az autójukat, és meglátogatni a Kanadában élő rokonaikat, barátaikat. Shelley még sosem ült repülőn, és Angliát sem hagyta még el, viszont a mesés nyeremény után az első repülőútját bizonyára első osztályon teszi meg.

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Még több lottónyertes az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top