nlc.hu
Szabadidő

Kézből etették a vad medvét

Kézből etették a medvét az idióta kirándulók – videó

A barátságosnak tűnő medve etetése jópofának tűnik, de az embereket és a medvéket is veszélybe sodorja.
Kézből etették a medvét az idióta kirándulók

Meghökkentő jelenet játszódott le egy csapat kiránduló és egy medve között. A csoport egy piknikasztalnál eszegetett, amikor megjelent mellettük egy fekete medve, a piknikezők pedig kézből kezdték etetni.

Az esetről készült eredeti TikTok-videót azóta törölték, de több helyen elérhető maradt. A felvételen az látszik, hogy a medvét mogyoróvajas kenyérrel etetetik.

A társaság úgy viselkedik, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, nyugodtan ücsörögnek, szelfizgetnek a medvével. Az egyik fiatal annyira felbátorodott a vadállat jámbornak tűnő viselkedésén, hogy kent még egy kenyeret neki, és még utasítgatja is a medvét, mintha csak egy kutya lenne.

A videót sok netező viccesnek találta, de a legtöbben felháborodtak. Mint írták, a vadállatok nem házi kedvencek, és azzal, hogy egyesek etetik a medvéket, az embereket és a medvéket is veszélybe sodorják.

Az egyik kommentelő szerint a medve barátságosnak és kedvesnek tűnik, de ha majd nem fog félni az emberektől, a jópofának tűnő etetés medvetámadásokhoz és az állat kilövéséhez vezethet.

(Fox News)

(Kiemelt kép: Twitter)

Még több elrettentő példa a medvék etetésére:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top