nlc.hu
Szabadidő

Labradoodle

Törzsvendég a kocsmában Nora, a kutya

Kedvenc kocsmájában még törzshelye is van az ebnek.

Nora, az imádnivaló labradoodle barátokat szerez, bárhová is megy szülővárosában, Brightonban. Igazi társasági lény, aki imádja törzshelyét, a helyi pubot, ahol a bárban állva mindig „kirendeli” kedvenc italát – jobban mondva kihozzák neki. A környéken mindenki már névről ismeri a kutyát.

Törzsvendég a pubban Nora, a kutya.

Törzsvendég a pubban Nora, a kutya. Illusztráció: Unsplash

Simon, a kutya gazdija elmondta, a karantén során Nora nem volt önmaga, mivel nagyon szereti az embereket és kutya barátait, akik nagyon hiányoztak neki.

Simon egyébként Nora Bingnek keresztelte el a kutyát Chandler édesanyja után a Jóbarátokból. Szőrös barátjának még saját ételmárkája is van, Nora Nose Best néven, és saját törzshelye is a pubban.

Egyébként nem tudni, a helyi pubnan tudnak-e róla, de piacra dobták nemrég a kifejezetten kutyáknak szánt sört. A Dog Brew névre hallgató kutyasört a gazdik is imádják, hiszen úgy gondolják, nrincs is jobb, mint egy kemény, melós (vagy éppen otthon, karanténban töltött) nap után felszisszenteni egy sört a kutyával. 

(Képek és forrás)

Emberként viselkedő kutyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top