nlc.hu
Szabadidő

Majomszelfi

Megtalálta az ellopott telefonját, és egy csomó majomszelfit talált a fényképek között

Egy kíváncsi majom elcsente egy férfi telefonját, aztán egy csomó szelfit készített. Egészen jók lettek a képek.
Majomszelfi

A Malajziában élő Zackrydz Rodzi egyik reggel úgy ébredt fel, hogy a telefonjának csak a hűlt helyét találta. A 20 éves fiatalember első gondolata azt volt, hogy betörtek hozzájuk, de a telefonon kívül semmi más nem tűnt el a lakásból.

Zackrydz édesapja előállt egy érdekes elmélettel, hogy hová tűnt fia okostelefonja. A napokban többször látott a házuk körül ólálkodni egy majmot, ezért szerinte az állat besurrant a házba, és elcsente a mobilt.

A fiatal tett egy próbát: kiment a kertbe, miközben a testvére folyamatosan csörgette a telefont. A közeli dzsungelben meg is találták a készüléket, és a történet ezután egészen bizarr fordulatot vett.

Ahogy végignézte a telefonján a fotóalbumot, talált benne egy csomó szelfit, amelyeket egy majom készített. Ez a legjobb:

A megdöbbenés után a fiatal alig tudta abbahagyni a nevetést a fotók láttán. Ráadásul az önarcképek mellett a majom készített néhány képet a természetről is.

Fogalmunk sincs, hogyan tudott szelfizni a telefonnal a majom, de már csak egy Insta-fiók hiányzik, és simán elmehetne influenszernek.

(Unilad)

(Kiemelt kép: Facebook / Zackrydz Rodzi)

Még több majom az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top