Szabadidő

Szelfibódét épített a kutyájának a rossz robotos nő

Simone Giertz ismét megmutatta, miért ő a geekek nagy kedvence.

Nemrég az nlc olvasói is megismerhették Simone Giertz nevét, aki különleges(en béna) robotjaival vált világszerte ismertté – lásd kapcsolódó cikkünket. Bár ma már inkább hasznos fejlesztésekkel foglalkozik, nehéz lenne elfelejteni például a rúzsozó robotját vagy a reggeliztető robotot, amelynek kipróbálását senkinek sem ajánlanánk.

Giertz újabban már inkább hajókat épít, tűzpiros Tesláját alakítja kisteherautóvá, illetve legnagyobb álmát igyekszik megvalósítani: szeretne eljutni a világűrbe, ennek érdekében saját űrprogramot is összeállított, amelynek segítségével felkészülhet a nagy kalandra.

A feltaláló persze nem csak magára gondol. Twitter-oldalára tegnap került fel az alábbi képsorozat, amely mellé annyit írt: „építettem a kutyámnak egy szelfifülkét, amelyben saját maga készíthet fotókat, azáltal, hogy a mancsával megnyom egy pedált”.

A kutyust Scrapsnek hívják és láthatóan nagyon élvezi a szelfizést.

Szelfistúdiót épített a kutyájának a béna robotok királynője

Csak egy mancsnyomás, és már kattan is a kamera (Fotó: Simone Giertz/Twitter)

Giertz egyébként abszolút ad a stílusra is, ugyanis nem egy szimpla dobozt alakított át kutyafotó-stúdióvá, hanem LEGO-kockák felhasználásával egy konkrét fotófülkét épített fel, amelyre még egy kis elhúzható függönyt is szerkesztett, amilyen a bevásárlóközpontokban is található, igazolványkép készítésére szolgáló valódi fülkéken is biztosítja, hogy nyugodtan pózolhassunk, kíváncsi tekintetek nélkül.

A legcukibb azonban egyértelműen a felirat a bejárat mellett, amely szerint a képek készítése egy pacsiba kerül. Ez a fenti képeken nem látszik, Giertz azonban videót is készített az „építkezésről”, ezen pedig már teljes pompájában látható Scraps legújabb játékszere.

A fentiek láttán talán nem túlzás azt mondani, hogy tűkön ülve várjuk a Queen of Shitty Robots néven is ismert Giertz következő húzását.

Még több cuki állat az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top