Szabadidő

Óriási TikTok-sztárrá vált a férfi, aki csak meredten bámul a kamerába

Nem kell nagy produkció, sőt még vonzó fürdőruhás test sem ahhoz, hogy valaki sztárrá váljon a közösségi médiában. Ez a férfi például csak meredten bámul a kamerába, mégis imádják.

Egy vietnami férfi meghódította a TikTokot, pedig nem csinál mást, mint az arcát filmezi a telefonjával, és mereven bámul a kamerába. Egyre nehezebb manapság kitűnni a sok wannabe influencer közül, és kellenek az új ötletek, de az a férfi pont azzal aratott sikert, hogy nem feszült bele az erőlködésbe – írja az Oddity Central.

A fértit a TikTok-on Anh Tran Tan bácsinak becézik, és tényleg csak olyan videókat készít magáról, ahol meredten bámul, miközben a háttérben valamilyen vietnami zene szól. A néhány tucatnyi feltöltött videóval félmillió követőt és közel nyolcmillió lájkot tudhat magáénak. Majdnem minden videóját több mint egymillióan látták, a legnépszerűbb TikTok videója 39 millió megtekintésnél jár. Szívesen mondanánk, hogy megdolgozott érte, de a helyzet nem egészen ez.

Még több TikTok-sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top