nlc.hu
Szabadidő

A mi kis falunk folytatása

Ekkor indulhat A mi kis falunk folytatása

Van egy megalapozott teória erről, de azért megkérdeztük az RTL Klubot, hátha lesz pontos dátum.

Szeptember 19-én indult A mi kis falunk 5. évada az RTL Klubon, ráadásul már a vakok is láthatják, mivel audionarrációval is nézhető. A Sorozatwiki megjegyzi, hogy a premier a szokottnál pár héttel később volt, mivel a koronavírus-járvány miatt tavasz helyett csak júniusban tudták megkezdeni az idei forgatást. Az RTL Magyarország az eddigi évadokhoz hasonlóan 5 epizódot tűzött képernyőre, majd október 17-én szünetre küldte a produkciót. A széria legújabb epizódjait valamennyivel kevesebben nézték, mint az elmúlt években, de így is messze a legnézettebb magyar sorozat maradt. A mi kis falunk a 4. epizódra most először hatalmas ellenfelet kapott a Dancing with the Starsszal, de a táncosműsor nyitányát is legyőzte, a szünet előtti rész azonban kikapott a TV2 show-jától.

A mi kis falunk / Fotó: A mi kis falunk Facebook

A mi kis falunk (Fotó: A mi kis falunk / Facebook)

A Sorozatwiki azt írja, hogy az elmúlt években a rajongók részéről sokszor érte az a vád a csatornát, hogy az X-Faktor miatt veszik le a falus sorozatot, csakhogy az idei tehetségkutató a járvány miatt elmarad, Pajkaszeg viszont lekerül a képernyőről. A nézők most azt szeretnék tudni, hogy mikor folytatódik a sorozat. Az elmúlt két évben két eset fordult elő. 2019-ben az év elején A Tanár 2. évadát vetítették az RTL Klubon és Pajkaszeg lakói március közepén tértek vissza a téli pihenőjükről. 2020-ban ezt a csatorna megfordította és január közepén folytatták A mi kis falunkat, majd áprilisban kezdődött Nagy Ervin szériájának 3. etapja. A Sorozatwiki számítása szerint biztosra következtethető, hogy A mi kis falunk 5. évadának két lehetséges folytatási időszaka lehet: 2021 legelején, január 2-án vagy 9-én térhet vissza a falus produkció az RTL Klubra. Ugyanennyire valószínű azonban, hogy a csatorna A Tanár a vírus miatt tévében le nem adott 3. évadával indítja a jövő évet és A mi kis falunk utána, valamikor március közepén folytatódik. A SorozatWiki számításai szerint a rajongóknak még kettő-kettő és fél hónapot, vagy négy és fél hónapot kell várniuk kedvencük visszatérésére. 

Hogy ne csak más számításaira alapozzunk, megkérdeztük az RTL Klubot, hogy mikor indul újra a széria. Amint megkapjuk válaszukat, cikkünket frissítjük. 

Megjött a válasz, ide is másoljuk: 

„Az RTL Magyarország jövőbeni műsorainak indulásáról a megfelelő időpontban tájékoztatni fogja a sajtó munkatársait és a rajongókat is. Nincs ez másként A mi kis falunk esetében sem. Addig is nézőink figyelmébe ajánljuk a saját gyártású Apatigris tévés premier epizódjait szombat esténként, a vasárnap este induló Életünk története című műsort, illetve az RTL Most+ platformon a nap 24 órájában elérhető számos saját gyártású, illetve vásárolt tartalmat.”

Azta, mennyit változtak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top