Szabadidő

Tom és Jerry a valóságban is létezik, és már videó is van róluk

A macska-egér barátság eddig csak a mesékben létezett, de most egy videó bizonyítja, hogy Tom és Jerry nemcsak kitalált gyerekmesefigurák, az egymással bohóckodó macska-egér duó nagyon is igazi.

Óriásit ment az interneten a videó, amin egy kisegér odafut a macskához, hogy elrejtőzzön a pocakjánál, a cica pedig simán hagyja ezt, mintha csak egy jó barátja szórakozna vele. Az embereknek rögtön Tom és Jerry jutott eszébe a nem mindennapi macska-egér duóról, és természetesen a rajzfilmsorozat híres zenéjét valaki bevágta a videójuk alá – írja a boredpanda.

Az esetről Caroline Clark, az állati viselkedés szakértője a Daily Mailnek azt nyilatkozta, hogy látható, amint a videó elején az egér lefagy: ez teljesen természetes viselkedés, ha egy állat életveszélyben érzi magát, mert ettől azt reméli, támadója talán szintén megáll, és felhagy az üldözésével. Az pedig, hogy a macska hasához fut, inkább zavartságot, sokkot tükröz az egér részéről, és nem nagy barátkozást.

Folytassuk cuki macskákkal a napot:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top