nlc.hu
Szabadidő

Influenszer tacskó

Külön gardróbszekrénye van a divatdiktátor tacskónak

Minden alkalomra van külön rucija a jószágnak.

Daisynek, a tacskónak annyi ruhája van, hogy kitúrta gazdáját a ruhásszekrényből. Natalie Sweetapple négyéves kiskutyája öltözködésére már több mint 1000 fontot költött. Daisy, a stílusos tacsi nem véletlenül lett az Instagram kedvence.

Saját gardróbja van a tacskónak

Fotó: Instagram

A kutya divatos ruhákkal, pulóverekkel, csizmákkal, kabátokkal rendelkezik. Natalie, aki egyébként általános iskolai tanárként dolgozik, elmondta, hogy Daisy határozottan el van kényeztetve, havonta egyszer a körmeit is pedikűrözteti, és minden héten új ruhákat, kiegészítőket és hámot kap. Mivel embernek képzeli magát, a kutyus természetesen az ágyban alszik.

A kutyainfluenszer rengeteg ruhát kap tervezőktől, cserébe csak annyi a dolga, hogy pózoljon a képeken új szerzeményeivel. Mára annyi cucca van, hogy külön gardróbszekrényt kapott.

A ruhákon kívül számos jelmeze is van, például halloweenra, karácsonyra, Valentin-napra és húsvétra. A strandon fürdőruhát hord, kalapot, ha pedig hidegre fordul az idő, kötött pulcsikat, kabátot visel.

(via)

Ezek a négylábúak is sztárok lettek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top