Szabadidő

Pózolj dagi macskával, és megtalálhatod életed párját!

Rendben, nem mondjuk, hogy ez mindig beválik, de egy brit srácnak tényleg bejött.

Tavaly októberben Adam Lawrence, egy fiatal grafikus Nagy-Britanniából úgy döntött, hogy a dagi macskák rajongóinak létrehozott Facebook-csoportban megoszt magáról egy képet, amin barátja gömbölyded kedvencével pózol. Miután észrevette, hogy egy Anna Hosey nevű lány a kommentekben azt írta, hogy cuki, úgy döntött, ír neki egy személyes üzenetet. És akkor még valószínűleg nem sejtette egyikük sem, milyen nagy dolgok várnak majd rájuk pár hónappal később.

Két hónappal azután, hogy szóba elegyedtek, Lawrence repülőre szállt, hogy találkozhasson a lánnyal az Egyesült Államokban, még két hónap elteltével pedig Hosey utazott Londonba. 2020 májusában ismét a fiún volt a sor, de koronavírus-járvány miatt nem tudott elutazni. Szerencsére szerelme júliusban a korlátozások enyhítésének köszönhetően újra Angliába tudott utazni, és amikor arra készült, hogy hazatér,  Lawrence megkérte a kezét, írja a  South West News Service nyomán a Fox News.

Hosey számított rá, hogy megkérik majd a kezét, hiszen barátjával már többször beszéltek a házasságról, a család és a barátok pedig nagyon örülnek annak, hogy összekötik az életüket. A fiatal pár reméli, hogy jövőre meg tudják tartani az esküvőt, és a tervek szerint Angliában folytatják majd a közös életüket.

Fotó: PIxabay

Fotó: PIxabay

Még több ducica:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top