nlc.hu
Szabadidő
Donald Trump nem részesítette kegyelemben Joe Exotic-ot

Nem kapott végül elnöki kegyelmet a Tiger King főhőse

A Netflix tigrises realityjének sztárja hiába reménykedett.

Tegnap, azaz január 19-én volt Donald Trump utolsó teljes napja, amit amerikai elnökként tölthetett. A 45. elnök mostanra elhagyta Washingtont, ugyanis úgy döntött, nem várja meg, amíg hivatalába iktatják utódját, a demokrata Joe Bident. 

A távozó elnök utolsó napját azzal töltötte, hogy 143 kegyelmi kérvényt írt alá, köztük például a rapper Lil Wayne, illetve Trump egykori bizalmasa, a szélsőjobboldali Steve Bannon számára. Nem kapott viszont kegyelmet Joe Exotic, aki a Netflixen tavaly, nagy sikerrel vetített Tiger King című reality főszereplője volt.

Végül nem kapott kegyelmet Joe Exotic

Joe Exotic 22 éves börtönbüntetését tölti (Fotó: Getty Images)

A polgári nevén Joseph Allen Maldonado-Passage nevű férfi neve még korábban vetődött fel, mint az elnöki kegyelemre esélyes elítéltek egyike. Joe Exotic jelenleg 22 éves börtönbüntetését tölti Texasban, miután 2019-ben azért ítélték el, mert bérgyilkost fogadott, hogy megölesse riválisát, Carole Baskint. A férfit emellett többrendbeli állatkínzás miatt is fogták perbe. 

Joe Exotic annyira magabiztosan várta az elnöki kegyelmet, hogy barátaival még azt is megszervezte, hogy egy luxusautó várja a börtön előtt. A járműnek azonban végül nélküle kellett távoznia, mert a „tigriskirály” végül kimaradt a kegyelemben részesülők névsorából. A rajongói az interneten adtak hangot csalódottságuknak. 

További friss hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top