nlc.hu
Szabadidő

Éneklő papagájjal lép fel a gitáros

Megőrülsz, úgy énekel ez a papagáj! – videó

Mutatunk egy videót, amiben Beatlest, Bon Jovit és Led Zeppelint énekelnek. Az előadó pedig nem más, mint Ticot, a papagáj.
Ez a papagáj aztán tud énekelni!

A tehetségét Frank Magli Jr., az 55 éves gitáros fedezte fel.

Mióta fény derült arra, hogy a papagáj tud énekelni, azóta a páros együtt zenélget, olyan számokat dolgoz fel, mint a „Here Comes the Sun” vagy a „Wanted Dead or Alive”. Szerencsére mindezt fel is veszik videóra, és még egy YouTube-csatornát is indítottak maguknak.

Az állat akkor került a gitároshoz, amikor a korábbi gazdája nem tudta magával vinni a szárnyast az új otthonába.

A papagájok híresen tanulékonyak: Chico, a papagáj például imádja a popszámokat, Beyoncétól és Lady Gagától is szokott énekelni, az angliai Lincolnshire Wildlife Park gondozóinak pedig öt afrikai szürke papagájt kellett elzárni a látogatók elől, mert szinte folyamatosan káromkodtak,  amit nyilván nem egymástól tanultak el…

Eric pedig megmentette a gazdája életét, amikor tűz ütött ki a házban. Addig kiabálta a férfi nevét, amíg  az fel nem ébredt. A sort hosszan lehetne folytatni, rengeteg történet kering zseni, vagy csak jól utánzó madarakról.

(The Sun, 24)

Állati történetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top