nlc.hu
Szabadidő

Lesz második évad A vezércselhez?

Lesz folytatás? A vezércsel sztárjának már vannak ötletei

Soha ne mondd, hogy soha, jelentette ki Anya Taylor-Joy.

A Netflix egyik legnagyobb dobása minden kétséget kizáróan A vezércsel című sorozat volt Anya Taylor-Joy-jal a főszerepben, a sorozat újra szexivé tette a sakkozást, és még azokat is magába szippantotta, akiktől távol áll ez a szellemi sport. 

Nyilván sokan vannak, akik szeretnék, ha a sorozat folytatódna, bár elvileg csak egy évad volt a történetben, hiszen A vezércsel alapjául szolgáló Walter Tevis-regénynek sem készült folytatása. De mit mond erről a műsor sztárja?

Egyszerűen hihetetlen és varázslatos, hogy van igény a második évadra. Legszebb álmainkban sem gondoltuk volna, így nem is került szóba. Bár, ahogy mondják, Hollywoodban soha ne mondd, hogy soha

– nyilatkozta a színésznő, akit alakításáért a napokban Golden Globe-díjra is jelöltek. És ő hogyan képzeli a folytatást? Szerinte érdekes lenne megfigyelni, hogy Beth Harmon miképp áll helyt anyaként, józanul, ismerve saját démonjait, írja a SorozatWiki.

Anya Taylor-Joy mint Beth Harmon A vezércsel című sorozatban.

Anya Taylor-Joy mint Beth Harmon A vezércsel című sorozatban (Fotó: Profimedia)

Mit nézzek addig?

Lokitól a Jóbarátok visszatéréséig – Ezt a 20 sorozatot nagyon várjuk idén

Romantika az elrendezett házasságok árnyékában – Ledaráltuk a Bridgertont

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top