nlc.hu
Szabadidő

Videó: egy autó, amit ötcentesekkel ragasztottak ki

Így néz ki egy autó, amire 40 ezer darab ötcentest ragasztottak – videó

Összesen 40 000 darab érme díszíti az autót.
ötcentes, autó, díszítés

Queenslandben él két srác, akik most azért élvezik az internet 15 perces hírnevét, mert 40 000 érmét ragasztottak fel a szerintük „értéktelen” Holden Astrájukra. Tették mindezt abban a reményben, hogy a furcsa díszítés majd növelni fogja a kocsi árát.
Michael Broekhuyse és Marty Sokolinski után forogtak is rendesen az emberek, amikor a pénzérmékkel borított autójukkal körbejárták Brisbane utcáit.

De igazából a duó nem így akart pénzhez jutni. Ez csak egy kísérlet volt a sok közül, amikkel szórakoztatják az Instagram-oldaluk nézőközönségét, pontosabban azt a 1,2 millió embert, aki követi őket. A Facebookon még többen, 1,85 millióan kíváncsiak rájuk, és csaknem 800,000 YouTube-feliratkozóval rendelkeznek. 

Marty és Michael vígjáték-duóként jellemzik magukat, akik hetente töltenek fel videókat, ezek között – ahogy ők mondják – vannak vígjátéktervek, társadalmi kísérletek és borzalmas mutatványok is.

Fotó: Pexels

(Ladbible)

Furcsaságok a világban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top