nlc.hu
Szabadidő

Anglia: egy férfit keres a rendőrség, aki pénzt hagy egy postaládában

Az angliai rendőrség egy férfit keres, aki nagy pénzösszeget hagy postaládákban

A lakók csak egy önzetlen segítőnek gondolják, a rendőrség mégis nagy erőkkel keres egy ismeretlen személyt, aki pénzt hagy egy postaládában.
postaláda, pénz

Az eset az angliai Sommerset megyében található Frome postaládái környékén történik.  A helyi rendőrség nagy erőkkel keresi a férfit, sőt, még a lakosságot is próbálják bevonni a nyomozásba, arra kérve a helyieket, hogy akinek bármilyen információja van az elkövetőről, az hívja fel őket bátran.

A helyiek nem értik a rendőrség buzgóságát, szerintük csak egy ember önzetlen kedvességéről lehet beszélni, aki pénzt hagy maga után.

A LadBible-nek több helyi is nyilatkozott, az egyiküket nem érdeklik a miértek:

„Kérem, jöjjön el hozzám is pénzt adni, bárki is legyen az!”

A cikkből az is kiderül, hogy más helyen is történnek hasonló események.  Például a Durham megyei faluban, Blackhall Collieryben, ahol a bankjegyek kötegjeit hagy ott egy pár – ezek általában 2000 fontot tesznek ki. A pár 2014 óta jár vissza a faluba, és az elmúlt hat évben 26 000 fontot hagytak ott.

(24.hu, Ladbible)

Még több jótett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top