nlc.hu
Szabadidő

Őslény- és dinópark Siófokon

Még csak ez kellett 2021-re! Megszállják a dinoszauruszok a Balatont!

A tervek szerint mozgó és hangot adó őshüllőket is láthatnak az érdeklődők májustól Siófokon. Persze egyik sem lesz igazi.
Dinoszaurusz park nyílik Siófokon

A Facebookon többen is követni kezdték a Siófoki Dínó Park oldalát. Sokan érdeklődnek az elsősorban gyerekeknek szóló szolgáltatás iránt. Az dinoszauruszok parkjának működtetői honlapjukon azt ígérik, hogy egy bizonyos “rejtélyes hegy sok-sok felfedeznivalót tartogat az apró paleontológus növendékeknek” – írja a likebalaton.hu.

A belépőjegyek is fent vannak az oldalon: a felnőttek és nyugdíjasok 3.500 forintért, a 2-től 14 éves korú gyerekek 3.990 forintért juthatnak be a központba (2 éves korig ingyenes). Ezért azonban élményjátékok, például csúszda, vízi dodzsem, dinós ugrálóvár várja a kicsiket és bizonyos időközönként egy-egy “élő dinó” is a látogatók közé sétál majd.

Azt írják, 2021. május 15-re tervezik a Siófoki Dínó Park megnyitását. A pontos helyszín még nincs megadva, de jegyet már előre lehet rendelni.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top