nlc.hu
Szabadidő

Légikísérőből TikTok-sztár

Paródiáival lett a netezők kedvence egy magyar légikísérő, Sápi Vivit már több mint 400 ezren követik

Nagyon pozitívan éli meg, hogy már felismerik az utcán. Még nem igazán fogta fel, hogy egyik napról a másikra ilyen népszerű lett.
Sápi Viki

Sápi Vivi légiutas-kísérőként dolgozott, ám a koronavírus átírta az előre eltervezett forgatókönyvet. Egyik napról a másikra elveszítette a munkáját, de nem keseredett el. Új, mégpedig egy nagyon kreatív hobbit talált magának a 27 éves lány. Mint a Fókusz riportjából kiderül, mára az online tér egyik legkedveltebb arca lett. Több mint 400 ezren kíváncsiak a tartalmaira.

A „Hogy mi?” kezdetű videóival egy csapásra berobbant a köztudatba. Egy külföldi trend alapján kezdett el tartalmakat gyártani, ami rekordgyorsasággal népszerűsítette őt és az oldalát.

„Szerintem vicces vagyok, és a humor egy olyan vonal, amit nagyon szeretek beleszőni a videóimba. (…) Igyekszem emberközpontú maradni, tartani a kapcsolatot folyamatosan a követőimmel” – nyilatkozta Sápi Vivi, aki a paródiái mellett gyakran készít átalakulós-sminkelős videókat is. Van, hogy 5-6 órát is dolgozik egy-egy videón, hogy tökéletes legyen.

Kiemelt kép forrása: Fókusz – videó

Még több TikTok-sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top