nlc.hu
Szabadidő

Buborékok helyett medve jelent meg a habok között

Meglepő vendéget talált a jacuzzijában egy amerikai férfi

Nem egészen így képzelte a reggeli kávézást a teraszon.

Az amerikai Tennessee állam egyik legszebb kilátásban gyönyörködhet az alábbi videót készítő férfi: a Great Smoky Mountains hegyvonulata valóban pazar panorámát nyújt, különösen a felkelő Nappal a háttérben.

Igen ám, csakhogy, a remek adottságokkal rendelkező ingatlan tulajdonosa hiába képzelte el, hogy a reggeli kávéját a napkelte simogató sugarait élvezve fogja elfogyasztani. A ház teraszára ugyanis nem várt vendég, egy feketemedve – a felvételekből ítélve egy fiatalabb, talán nőstény példány – érkezett.

Az állat először komótosan végigsétált a korláton, majd a figyelmét felkeltette a teraszon álló, működő jacuzzi. A medve először kíváncsian megnézi közelebbről a furcsa objektumot, majd kényelmesen elhelyezkedik a láthatóan gőzölgő vízben.

„Melegíti magát” – kommentálja az eseményeket a videót készítő férfi, aki láthatóan megpróbál kilépni a teraszra, hátha a mozgás elriasztja a macit, ám az rá sem hederít. Pontosabban hátranéz a pancsolásból, de ennél több reakciót nem mutat a reggeli nyugalmát megzavaró kétlábúra.

„Megpróbáltál beszélni vele?” – kérdezi tréfálkozva a háttérből a férfi felesége.

„Nem beszéltem vele, ez egy fekete medve. Azok rossz medvék, nagyon gonoszak tudnak lenni” – válaszol a férj.

Arról nem szól a fáma, hogy végül a mackó mikor méltóztatott elhagyni a jacuzzit, de az biztos, hogy számára jól indult a nap!

Még több medve az nlc-n:

Medve ült a család jacuzzijában

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top