nlc.hu
Szabadidő

Illegális házibulik szerveződése a Facebookon

A rosszabbodó járványügyi adatok ellenére Facebookon szervezik az illegális házibulikat

Az egyik ilyen csoport például közel 30 ezer tagot számlál, és folyamatosan gyarapszik.

Elég csak fellépni a Facebookra és máris tucatnyi csoportot találunk, akik illegális házibuli-szervezéssel foglalkoznak. A csoportok „éjszakai életpótlóknak”, „elhagyatottságban egymásra találtaknak”, kötekedésmentes házibuli-keresőknek nevezik magukat a Metropol szerint. 

A rosszabbodó járványügyi adatok ellenére Facebookon szervezik az illegális házibulikat

A rosszabbodó járványügyi adatok ellenére Facebookon szervezik az illegális házibulikat (Fotó: Unsplash)

Míg a járványügyi adatok napról napra egyre rosszabbak, a több tízezer fős házibulicsoportok nem állnak le: az egyik ilyen csoport például közel 30 ezer tagot számlál, és folyamatosan gyarapszik: pár nap alatt ezer fővel nőtt a taglétszáma – írja a portál.

A csoportban minden férfiak által készített kérdésben vagy posztban szigorúan csak lányok jelentkezését várják egy-egy titkos helyszínen tartandó házibulihoz. A címet és a résztvevők listáját privát üzenetben osztják meg egymással a szervezők.

A lap szerint olyan luxusbulikat is szerveznek, ahol a bérelt helyszínen jakuzzi, szauna várja a meghívottakat. Ezekben a partikban csak limitált számú fő vehet részt, a lányok szállításáról pedig háztól házig a szervezők gondoskodnak. A posztokat olvasók között sokakban fel is merült a kérdés, vajon milyen „ellenszolgáltatást” várhatnak ezért cserébe a bulizók, vagy éppen milyen lányokban lehet annyi bátorság, hogy vadidegenekhez egy titkos helyszínen csatlakozzanak – írják.

Emellett egyre több olyan lány bejegyzése is olvasható, aki „bulipartnert” keres magának. A hölgyek közül is bőven akad, aki nekiindulna egy ilyen partinak, de egyedül nem szívesen alkoholizálna férfiak társaságában.

Legfrissebb koronavírushíreink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top