nlc.hu
Szabadidő

Berendelték a Bridgerton 3. és 4. évadát

Szuper hír a Bridgerton-rajongóknak: a Netflix már a 3. és 4. évadot is berendelte

Legutóbb rossz hírt kaptak a Bridgerton-fanok, amikor kiderült, hogy Regé-Jean Page nem szerepel a második évadban, ám most jó hírünk van: a sorozat még évekig velünk lesz, ugyanis a Netflix már a 3. és 4. évadot is berendelte belőle.

Shonda Rhimes (Grace klinika) showrunner megéri a pénzét: a Netflix csillagászati összegeket fizetett ki neki, hogy hagyja ott a hagyományos tévécsatornákat, és inkább nekik csináljon sorozatokat, és rögtön az első netflixes produkciójával meg is csinálta a streaming szolgáltató egyik legnézettebb szériáját, a Bridgertont. A kosztümös-romantikus-történelmi sorozat második évadára rögtön érkezett a megrendelés, de a streaming óriás már annyira bízik a sikerben, hogy ennél is tovább ment: újabb évadokat rendelt belőle – írja a Variety.

A Bridgerton még sokáig velünk marad (fotó: Netflix)

A Bridgerton még sokáig velünk marad (fotó: Netflix)

A Netflix egyik vezetője, Bela Bajaria közleményében elmondta, hogy nagyon elégedettek voltak azokkal a tervekkel, amiket Shonda Rhimes felvázolt nekik a Bridgerton jövőjét illetően, és most úgy tervezik, a sorozat nagyon sokáig fontos részét képezi majd a Netflix portfóliójának. Az első szezont a bemutatása utáni 28 napon több mint 63 millió háztartásban nézték világszerte, és ezzel az ötödik legsikeresebb debütálást produkálta a Netflix történetében. A londoni arisztokrácia köreiben játszódó, Julia Quinn regényeiből készülő sorozat a hazai Netflix nézők köreiben is kifejezetten sikeres volt, hosszú ideig vezette a magyar toplistát.

Még több Bridgerton az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top