nlc.hu
Szabadidő

Fonálférgek élnek a japán golyóstollakban

Felejtsd el a vetkőző nőt, itt a fonálféreggel töltött japán toll

Négy-öt napig élnek a férgek a fura íróeszközökben.
Fonálférges golyóstoll

Azt hiszed, minden hülyeséget láttál már? Akkor ezt figyeld:

pár őrült japán kitalálta és megalkotta a fonálféreggel töltött golyóstollat.

Sajnos ennél többet nem tudni, tehát nem ismert, kik és miért hozták össze ezt a csodálatos, áprilisi tréfának is beillő kortárs művészeti projektet, de az biztos, hogy több ilyen toll is készült – írja az Oddity Central. Több Twitter-csatornán is felbukkantak a kész tollak, ezekből az is kiderül, hogy a fonálférgek (amelyek a rosszul elkészített tengeri ételeken keresztül egyébként az embert is előszeretettel megtámadják) élnek és virulnak, sőt mozgolódnak a speciális lében, amellyel megtöltötték a kedvükért az amúgy működő tollakat. Itt egy videó, akinek van gyomra, kattintson:

A férgek az elhelyezéstől számítva 4-5 napig aktívak, aztán szépen lelassulnak és elpusztulnak. Úgyhogy onnantól fogva élő helyett halott férget bámulhat jegyzetelés közben az, aki beszerez egy ilyen íróeszközt. A tollakat ugyanis meg lehet vásárolni 950 jenért, azaz nagyjából 3000 forintért. Linket akkor sem mutatnánk, ha találtunk volna.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top