nlc.hu
Szabadidő

A rendvédelmisek Jerusalema kihívása

Együtt táncoltak a börtönben, internetes kihívást teljesítettek a büntetés-végrehajtás dolgozói – videó

A táncos videó olyan sikeres lett, hogy egy nap alatt közel 60 ezren látták.
börtön

Zenés, táncos videóval szerették volna megmutatni, mennyire összetartók a büntetés-végrehajtás dolgozói a járvány idején. Egy internetes kihívást teljesítettek. A forgatásra sokan jelentkeztek, a videóban 150-en szerepelnek. Nagyjából egy hónapon keresztül dolgoztak azon, hogy a koreográfia tökéletes legyen.

A járványidőszakban mi is számos nehézséggel nézünk szembe, és ezeken a nehézségeken egymást segítve jutunk túl, ezért is tartottuk fontosnak, hogy megmutassuk: mennyire összetartó a közösségünk. (…) Látszott, hogy ez az esemény megmozgatta az állományt” – nyilatkozta a Tényeknek Oláh-Nagy Norina, helyettes szóvivő.

A Jerusalema táncos kihívással szerették volna jókedvre deríteni a videó nézőit ebben a nehéz időszakban.  A videót egy nap alatt közel 60 ezren látták.

Korábban a Besthesda gyerekkórház dolgozói is csatlakoztak a kihíváshoz, a kórház különböző pontjain táncoltak orvosok, nővérek, ápolók, hogy reményt adjanak mindenkinek a legnehezebb pillanatokban is.

Kiemelt kép forrása: YouTube / Magyar Büntetés-végrehajtás – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top