nlc.hu
Szabadidő

Ingyen letölthető PlayStatiönre a Horizon Zero Dawn

Mindjárt ingyenes lesz az elmúlt évek egyik legjobb játéka

A Horizon Zero Dawn hatalmas meglepetés volt öt éve, azóta pedig csak jobb lett. Most például ingyenes.
Horizon Zero Dawn

2016-ban óriási meglepetés volt a Horizon Zero Dawn című, kizárólag PlayStation 4-re megjelent játék: a holland Guerilla Games fejlesztette, amely addig csak véres akciójátékokat készített. A Horizon ehhez képest hatalmas, nyílt világú, színes, már-már meseszerű és egy kifejezetten érdekes és mély történetet mesél el, ráadásul – ez még mindig ritkaságnak számít – egy női főhős, Aloy szemén keresztül.

Azóta kiegészítő (Frozen Wilds) is készült hozzá, nemrég pedig pc-re is kiadták, feljavított látványvilággal és beállítási lehetőségekkel. Most (pontosabban keddtől) pedig ingyenesen letölthető minden PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolra. A jó hír, hogy még a Sony (a PlayStation kiadója) előfizetéses rendszere, a PS Plus-tagság sem előfeltétel, egyszerűen csak le lehet tölteni és megtartani.

A Sony egy éve ad egy-egy ingyenes játékot a konzoltulajdonosoknak, legutóbb kilenc elismert címet tett közzé így. Az akció sajnos csak PlayStationön él, a pc-sek ebből most kimaradnak. A Horizon nagyszerű, hetekig kitartó elfoglaltságot jelent, és mivel bár harcot tartalmaz, de nem véres, ezért 14-15 éven felül már bátran ajánlható. Főleg, hogy a gyerekek tényleg nem lesznek agresszívek a videojátékoktól.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top