nlc.hu
Szabadidő

Tudjuk, mikor érkezik A nagy pénzrablás vége

Két etapban érkezik A nagy pénzrablás utolsó évada, és már azt is tudjuk, hogy mikor

A nagy pénzrablás a negyedik évad tavaly áprilisi premierje óta kiirthatatlan a Netflix magyarországi nézettségi toplistájáról, így nem csoda, hogy rengetegen várják a folytatást. Végre jó hírekkel szolgálhatunk.

A nagy pénzrablás a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon. Ez már csak azért is érdekes, mert a széria eredetileg nem a sajátjuk volt, hanem egy spanyol tévétársaságtól vették meg az első két évadát, és ők csak azután folytatták, miután a streaming-nézők körében szép számokat hozott. A járvány A nagy pénzrablásra is hatással volt, az ötödik évad forgatását alaposan meghosszabbította, de végre már tudjuk, hogy nem kell olyan sokáig várnia a rajongóknak: az ötödik évad szeptember harmadikán kerül fel a Netflix választékába. Legalábbis az első fele – írja a Sorozatwiki.

Igen, jól olvastad, kedves olvasó, a Netflix egy jól bevált trükkhöz nyúlt: ha ez már úgyis az utolsó évad, akkor kettészedik a nagy hatású sorozatot, és a második etapot csak december 3-án mutatják be belőle, így bebiztosítva a nagy nézői érdeklődést az őszi és a téli hónapokra is.

Netflix filmekről és sorozatokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top