Szabadidő
Szponzorált tartalom

Kell a színes, szagos, eleven kulturális élmény (X)

A Városmajori Szabadtéri Színpad egy rendkívül sikeres évadot zárhatott 2020-ban, Benkő Nóra a tavalyi évad tapasztalatairól és idei terveiről mesélt nekünk.

Megdolgoztunk a nézői bizalomért

A tavalyi évad egyik legfontosabb tapasztalata a szabadterek jelentőségének megnövekedése volt.   2020 márciusától szabadtéren lehetett igazán biztonságos környezetben kiszolgálni a nézők igényeit. Tavaly nagyon sikeres évadot zártunk, 45 előadást valósítottunk meg, ami 23.000 nézőt vonzott a Városmajorba. Én azt gondolom, ezek nagyon nagy számok, amelyek jól tükrözik az erőfeszítéseinket. Rendkívüli helyzetben nagyon is megdolgoztunk azért, hogy a nézők bizalmat szavazzanak nekünk.

Kell a színes, szagos, eleven kulturális élmény (X)Kultúrát, tartalmas szórakozást és közösségi élményt kínálunk

Egy olyan többfókuszú helyszín vagyunk, ahol a programkínálat is öt lábon áll: színházi előadásokkal, kertmozival, koncertekkel, gyerekműsorokkal várunk mindenkit, valamint az ötödik lábunk a Szemle, amelyre nagyon értékes vidéki és határon túli előadásokat hívunk meg a fővárosba. Ennek a széles spektrumnak köszönhetően változatos és színes produkciókkal készülünk szinte minden generáció és réteg számára. Egy valódi színes nyári kulturális kavalkádot álmodtunk a Városmajorba.

Kell a színes, szagos, eleven kulturális élmény (X)Kell a színes, szagos, eleven élmény

Idén is pezsgő, sokoldalú és izgalmas évadot tervezünk, mostanra teljesen összeállt a repertoár. A színházunknak öt „lába” van: színházi előadások, kertmozi vetítések, koncert visszatérő és új fellépőkkel, gyerekprogramok, valamint a Színházi Szemle, amelyre értékes vidéki és határon túli előadásokat hívunk meg. Ezek alapján több mint hetven produkcióval várjuk június 2-tól a nézőket.

Kell a színes, szagos, eleven kulturális élmény (X)Idén, az eddig megszokott és nagy népszerűségnek örvendett partnerek mellett lesznek újak is. Ismét játszik nálunk például az Orlai Produkciós Iroda, aki 4 előadással érkezik a Városmajorba, amelyből kettőt nálunk mutatnak be. Ez a Budapest, Budapest előadása, illetve a Válaszfalak, ami Hernádi Judit és Kern András főszereplésével lesz látható. De három vendégelőadása lesz a Játékszínnek is a Városmajorban 2021 nyarán.

Kell a színes, szagos, eleven kulturális élmény (X)Új partner például a Radnóti Miklós Színház, aki A szerelmesek házai című produkcióval érkezik hozzánk, valamint a Dumaszínház. Bízunk benne, hogy a méltán népszerű két humorista – Bödőcs Tibor és Hadházi László, garantáltan jókedvre derítik majd a nézőket.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top