nlc.hu
Szabadidő

Megharapta a horgászt a kifogott a hal

Csúcsragadozót fogott ki Norbert a Sebes-Körösből, de durván megharapta a gigacsuka

Véres vízparti leckét kapott az óvatlan pecás.
horgász

Nem mindennapi horgászkalandról számolt be közösségi oldalán a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége. A fiatal, de tapasztalt pecásnak számító Vass Norbert egy hatalmas, 100 centi hosszú, 8,15 kilogramm súlyú sebes-körösi csukaóriást fogott ki a napokban, ám az örömbe üröm is vegyült: alaposan megharapta az ujját a csúcsragadozó.

Az „éppen csak akadt” horog kifordítására egy villámgyors válaszmozdulatként a nagy hal megcsapta a fejét, az ujjak azonnali zsibbadása és a folyni kezdő vér jelezte: „ez mélyre ment”. A csukafogak egy szempillantás alatt, borotvaként hasítottak. (…) Zsebkendővel és szigetelőszalaggal ideiglenesen végül megtörtént a vízparti sebellátás is és néhány napos ujjduzzanat és sebfájdalom kíséretében nagyobb baj nélkül futott ki a több szempontból is rendkívüli csukakaland. (…) Ifjú barátunk (…) most végérvényesen megtanulta a leckét: Csukához, csak fogóval!” – olvasható a beszámolóban.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több horgászbravúr az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top