nlc.hu
Szabadidő

Kábítószert árult egy gödi kocsmáros

Kábítószert árult egy gödi kocsmáros, lecsapott a rendőrség

A kocsma teraszán lévő cserépkályhában 11 darab simítózáras, kábítószergyanús növényi törmelékkel tömött tasakot találtak.

2021. június 18-án a rendőrök egy gödi szórakozóhely négy vendégével szemben intézkedtek. Ennek oka az volt, hogy az egyik tinédzser esetében a tág pupillák, a kipirosodott bőr és a zavart viselkedés azt mutatták, hogy minden valószínűséggel kábítószert fogyasztott. A társaság női tagja próbálta a rendőrök érkezésekor kukába dobni a nála lévő zacskót, de a mozdulata nem kerülte el a hatóság figyelmét – írja a police.hu.

A lefoglalt kábítószergyanús növényi származék (fotó: police.hu)

A lefoglalt kábítószergyanús növényi származék (fotó: police.hu)

A 37 éves nőn, a 17 éves fiatalemberen és a két 21 éves férfin készített kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt hozott, a társaság tagjaitól 26,58 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le. Mivel a kocsma hátsó részében erőteljes kannabiszillat terjengett, átkutatták a területet és a teraszon lévő cserépkályhában további 11 tömött tasakot találtak. A hely üzemeltetője, O. Péter végül elismerte, hogy a lefoglalt 86,6 gramm kábítószergyanús növényi származék és az ott talált hárommillió forint az ő tulajdonát képezi, de vallomást nem tett. A szabadlábon védekező társasággal szemben a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása vétségének, az azóta letartóztatott O. Péterrel szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Kábítószeres ügyekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top