nlc.hu
Szabadidő

Előkerült a lánykérés közben lefotózott pár

Előkerült a pár, amelyiket véletlenül lefotózták lánykérés közben

A fotós nem akarta megzavarni őket lánykérés közben, de később sikerült megtalálni a jegyespárt.
Eljegyzési fotó

Valerie Contreras fotós a barátaival San Franciscóba utazott, amikor észrevette, hogy a parton éppen egy lánykérés zajlik. Egy fiatalember letérdelt a barátnője előtt, hogy megkérje szerelme kezét.

A fotós gyorsan készített a távolból néhány képet a lánykérésről, de nem akarta megzavarni a párt a romantikus percekben. Ezért inkább a Twitterre posztolta ki az eljegyzési fotót, és azt, hogy keresi a párt.

Alig három órával később már fel is vette a kapcsolatot a fotóssal a jegyespár, Ricky Johnson Jr. és Jazmine Winn. Kiderült, hogy két éve ismerkedtek meg Sacramentóban, és randizni utaztak San Franciscóba, amiből aztán eljegyzés lett.

„Mindenképpen szerettem volna meglepetést okozni neki, mert az a fajta fickó vagyok, aki mindent belead, és biztos akartam lenni abban, hogy emlékezetes lesz az eljegyzés” – mondta a fiatal férfi, aki ennél emlékezetesebb lánykérést nem is szervezhetett volna.

(UPI)

(Kiemelt kép: Twitter/@valerlesnaps)

Még több különleges eljegyzési fotó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top