nlc.hu
Szabadidő

Balhéi után Bill Gates ismét emberek közé ment

Összeesküvés-elmélet hívők, figyelem! Egy helyen látták Mark Zuckerberget, Jeff Bezost és Bill Gates-t

Bill Gates megjelenése már csak azért is bír hírértékkel, mert a Microsoft legendája a válási balhéi óta most először mutatkozott személyesen a nyilvánosság előtt.

Sun Valley, Idaho. Ez az a hely, ahol minden nyáron összegyűlnek a világ leggazdagabb emberei, hogy egy konferencia keretében találkozzanak egymással. Az eseményt egy befektetési bank finanszírozza, és csak úgy szokták becézni az amerikai sajtóban, hogy a milliárdosok nyári tábora. Idén olyan sokan ültek magánrepülőgépre, hogy a hatóságoknak több menetrend szerinti légijáratot is törölnie kellett, hogy biztosítsa a légtérben a biztonságos közlekedést – írja a Business Insider.

Bill Gates Sun Valley-ben láthatóan jól érzi magát (Photo by Kevin Dietsch/Getty Images)

Bill Gates Sun Valley-ben láthatóan jól érzi magát (Fotó: Kevin Dietsch/Getty Images)

Mark Zuckerberg és Sheryl Sandberg Sun Valley-ben (Photo by Kevin Dietsch/Getty Images)

Mark Zuckerberg és Sheryl Sandberg Sun Valley-ben (Fotó: Kevin Dietsch/Getty Images)

Tim Cook, az Apple CEO-ja (Photo by Kevin Dietsch/Getty Images)

Tim Cook, az Apple CEO-ja (Fotó: Kevin Dietsch/Getty Images)

Az idei eseményen csütörtökön már látták Jeff Bezost, Mark Zuckerberget, Tim Cookot, Ted Sarandost és az idei esztendő botrányhősét, Bill Gates-t is, és közülük Gates megjelenése okozta a legnagyobb vihart, ugyanis a válása után hallott balhék óta nem mutatkozott személyesen semmilyen társasági eseményen. Gates várhatóan a mai napon a klímaváltozás témájában tart majd egy előadást a konferencián. Az Amazon alapító Jeff Bezost a barátnője, Lauren Sanchez társaságában látták Sun Valley-ben. A riporterek próbálták őt faggatni a hamarosan következő űrutazásáról is, de nem felelt a neki feltett kérdésekre.  

A világ leggazdagabb embereiről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top