nlc.hu
Szabadidő

Bika és nő barátsága

Vágóhídtól mentette meg a legjobb barátját

Heidi előbb megmentette a borjút, majd megszerették egymást. A háziasított bika most 750 kiló.

Különös barátságokat hoz össze az élet. Heidi Ross egy trágyahalomból mentett ki évekkel ezelőtt egy kis borjút. A sérülékeny kis állat egyből elolvasztotta Heidit, aki nekiállt könyörögni a gazdának, hogy adja el neki a borjút, ne küldje a vágóhídra. Megalkudtak, a Thornak elnevezett kis patás pedig Heidihez költözött.

Heidi és Thor örök barátok lettek. Képünk illusztráció (Fotó:: Pexels.com)

Heidi és Thor örök barátok lettek. Képünk illusztráció (Fotó:: Pexels.com)

Thor közben felnőtt, komoly, 750 kilós bika lett, de a jelentős súlykülönbség ellenére ő és Heidi között elszakíthatatlan kötelék alakult ki. A hatalmas állat néha úgy viselkedik, mint egy kiskutya, hempergőzik és engedi, hogy Heidi a hasát vakargassa.

Keményen meg kellett dolgoznom a bizalma iránt. Tudom, hogy soha nem bántana szándékosan, a legkevésbé sem agresszív, de nem néha vesz tudomást arról, hogy akkora, mint egy kisebb autó” – mondja a nő Thorról.

Heidi hozzátette, hogy kinevette volna azt, aki három évvel ezelőtt azt mondja neki, hogy hamarosan egy tehén lesz a barátja és nem fogja bánni, ha állandóan piszkos a ruhája, szalmadarabok vannak a hajában és a vasárnapjai istállótakarítással tölti. Ilyen különleges barátságokat hoz néha az élet. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top