nlc.hu
Szabadidő

Dwayne Johnson hasonmása

Ez a rendőr tisztára úgy néz ki, mint Dwayne Johnson

Maga Dwayne Johnson is posztolt arról a rendőrről, aki megszólalásig hasonlít rá.
Dwayne Johnson

A sztároknak időről időre feltűnnek hasonmásaik, akik valamennyire emlékeztetnek a hírességre. A most felbukkant Dwayne Johnson-alteregó azonban túlzás nélkül az ikertestvére lehetne A Sziklának.

Nemrégiben posztolt egy fotót az alabamai Morgan megye rendőrsége a náluk dolgozó Eric Fields hadnagyról, ami rohamos sebességgel terjedt a neten, hiszen annyira nyilvánvaló a rendőr és Dwayne Johnson közötti hasonlóság.

A hír eljutott A Sziklához is, akit vélhetően szintén lenyűgözött a hasonmása, és egy montázst posztolt a Twitterre:

A mindenit! Wow. A bal oldali srác sokkal menőbb. Vigyázz magadra, testvér, és köszönet a szolgálataidért. Egy nap igyunk majd egy Teremana tequilát [Dwayne Johnson márkája – a szerk.], és hallani akarom az összes »Rock-sztoridat«, mert tudom, hogy vannak

– írta a Twitteren Dwayne Johnson.

Eric Fields hadnagy 17 éve dolgozik a rendőrségnél, és nem szeretne A Szikla alteregójaként élni. Nehezen tudja kezelni, ha valaki észreveszi a hasonlóságot, de ha nagyon muszáj, kicsit el tudja játszani a világhírű színészt.

Mindez hízelgő, de kicsit idegőrlő is, hogy mit várnak tőlem mások. De nem akarok senkinek csalódást okozni, így ha kell, játszom. Viszont nem tudok más lenni, csak én magam. Annak viszont örülök, hogy másoknak örömet szerezhetek

– mondta a rendőr.

(Kiemelt kép: Jon Kopaloff / Getty Images via AFP)

Hasonmások az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top