nlc.hu
Szabadidő

Itt a Vissza a jövőbe musical előzetese

Kapaszkodj! Itt az előzetes a Vissza a jövőbe színpadi musical változatához

Repülőre kell szállnod, ha meg akarod nézni a Vissza a jövőbe színházi változatát, de a jó hír az, hogy nem New Yorkig, hanem csak Londonig kell repülnöd. És még előzetest is csináltak hozzá, amit rögtön meg is mutatunk.

A londoni Adolphi Theater vállalta magára, hogy színpadra állítsa a nyolcvanas évek egyik legnagyobb klasszikusát, a Vissza a jövőbét, méghozzá musical formában. Persze az eredeti filmben is akad egy-két emlékezetes dal (The Power of Love), de az biztos, hogy új dalok is kellettek, hogy megfűszerezhessék az első ránézésre is rendkívül látványos darabot, amiből most egy előzetest is megcsodálhatunk.

A főszerepeket nem annyira ismert színészekre osztották, inkább az lehetett a cél, hogy minél inkább hasonlítsanak az eredeti szereplőkre. Martyt Olly Dobson játssza, míg Dokit Roger Bart, de a kritikát szerint a film egyik legnagyobb sztárja a DeLorean időgép-járgány lett. Irány London!

Musicalekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top