nlc.hu
Szabadidő

Döbbenetes képsorokat rögzített az erdőben megtalált videokamerán

Hihetetlen felvételt találtak az erdőben elhagyott kamerán

A készülék több hónapig heverhetett az erdőben.

A wyomingi Dylan Schilt néhány hete indult vadásztúrára a környéken, az erdőben pedig egy elhagyott GoPro videokamerára bukkant – írja a Sokszínű Vidék. A férfi azt gyanította, hogy egy motoros szánnal közlekedő ismeretlen táskájából eshetett ki a digitális eszköz.

Schilt magával vitte a kamerát, azt remélve, hogy a tartalma alapján esetleg azonosítani tudja majd a tulajdonost. Arra azonban ő sem számított, hogy milyen képsorokat fog látni, miután letöltötte a kamera memóriakártyájáról a felvételeket. 

Az utolsó és az utolsó előtti felvétel között négy hónap telt el, gyaníthatóan ennyi ideig hevert a kamera az erdőben, amíg rá nem talált egy jókora fekete medve, amelynek sikerült bekapcsolnia a kütyüt és közel fél perces videón megörökítenie saját magát.

Mint látható, a hatalmas medve nagyon kíváncsi volt, többször is körbeszimatolta a kamerát, de a szájába is vette azt. 

Schilt úgy fogalmazott, ez a legőrültebb dolog, amit valaha látott – persze valószínűleg szerencséje volt, hogy a mackó nem próbálta meg visszaszerezni tőle a talált kamerát. 

Meghökkentő felvételt rejtett az erdőben talált kamera

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top