nlc.hu
Szabadidő

Rengeteg készpénz hullott egy amerikai autópályára

Pénzeső hullott egy amerikai autópályára, az autósok megálltak felszedni – videó

Kinyílt egy páncélozott pénzszállító autó hátsó ajtaja a San Diego melletti autópályán, a bent tárolt készpénz egy része pedig kirepült az útra, jókora kavarodást okozva, hiszen az autósok megálltak, hogy felszedjék a bankjegyeket.
Hullott a készpénz egy amerikai autópályára

Kalifornia állam autópálya-rendőrsége (CHP) szerint teljesen leállt a forgalom San Diego autópályáján, miután az úton szanaszét heverő bankjegyek miatt az autósok megálltak, hogy elkezdjék felszedni a pénzt.

Mindenhol pénz hevert. Sokan megálltak, és teljesen eltorlaszolták a sávokat. Az FBI-jal közösen nyomozunk, és mindenkit nyomatékosan arra kérünk, hogy azonnal hozza be nekünk az elvitt összeget, számos felvétel áll ugyanis rendelkezésünkre

– idézi az Index a CHP szóvivőjét.

Két embert már a helyszínen bilincsben vittek el, mivel bezárták a kulcsukat a kocsijukba, ami így eltorlaszolta a forgalmat. Voltak sofőrök, akik rögtön a helyszínen visszaadták a pénzesőben kihullott bankjegyeket a rendőröknek, de többen is rögtön elhajtottak a lopott pénzzel. A rendőrség a sajtótájékoztatón köszönetet mondott mindazoknak, akik visszaszolgáltatták az így szerzett összeget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top