nlc.hu
Szabadidő

Alföldi Róbert hasonmást keresnek

Alföldi Róbert hasonmás kerestetik, ezek a feltételek

Egy teljes alakos és 3 mellkivágású képet várunk, szemből és mindkét profilról, tehát összesen 4 csatolmányt – írják a felhívásban.

A következő felhívást tette közzé a Centrál Színház a Facebookon:

“Alföldi Róbert hasonmást keres a Centrál Színház! Ekkora szükségünk még sosem volt megosztásaitokra! Segítségetekkel tétessen közhírré: Alföldi Róbert doppelgangert (hasonmást) keresünk. Lehet, hogy az illető pont a te ismerőseid közül kerül ki. 2022. januárjában bemutatásra kerülő Network című előadásunkba keresünk hozzávetőleg 175-185cm magas, erős csontú közreműködőt. A munka főpróbahetünk alatt (2022.01.10-14.) mindennapos, a premiert követően havi 4-6 alkalommal esti elfoglaltságot jelent, versenyképes statiszta fellépti díj ellenében. Jelentkezni egyszínű, egyenletes háttér előtt, nappali fényben készült fotókkal lehet, a casting@centralszinhaz.hu email címen. Egy teljes alakos és 3 mellkivágású képet várunk, szemből és mindkét profilról, tehát összesen 4 csatolmányt. A jelentkezéseket szeretettel várjuk, illetve minden megosztást nagyon köszönünk!”

A színház a következő képet csatolta a felhíváshoz: 

Fotó: Centrál Színház Facebook

Fotó: Centrál Színház Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top