nlc.hu
Szabadidő

Nagy Ő: Evelin ment haza

A Nagy Ő: Tóth Dávid közel került Evelinhez, majd egyből hazaküldte

Evelin már sok új esélyt kapott, ezúttal nem kapott rózsát.

Újabb Rózsaceremóniát tartott Tóth Dávid A Nagy Ő-ben. Négy lány maradt, mind a négyükkel eltöltött pár órát kettesben, hogy még jobban megismerje őket. Evelin volt az utolsó, aki megkapta ezt a lehetőséget, ekkor azonban az olimpikon már fáradt volt, így átment a randi egyfajta vallatásba és vádaskodásba, ami nagyon elbizonytalanította a 26 éves lányt. Később bocsánatot kért Dávid, de úgy látszik, a tüske mindkettejükben ott volt, annak ellenére, hogy korábban csókkal zárták a békülést.

„Örülök, hogy itt lehettem és tényleg a legjobbakat kívánom neked, legfőképp azt, hogy tényleg találd meg azt a nőt, aki mellett valójában önmagad vagy és a társad lehet” – mondta Evelin, aki egy csókkal búcsúzott a Nagy Ő-től. 

„Jó lett volna, ha ez úgy alakul közöttünk, hogy együtt tudunk tervezni és tényleg elképzeltem, hogy mi egyszer majd egy párt alkotunk. (…) Csalódott vagyok és nagyon fáj. Azt gondolom, hogy még idő kellett volna, hogy jobban megismerjük egymást és elkezdjünk építkezni. Próbálom úgy felfogni, hogy ennek így kellett lennie” – mondta később a kamerák előtt.

tóth dávid és evelin

Tóth Dávid és Evelin búcsúja (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top