nlc.hu
Szabadidő

Kasza Tibi fogyása elképesztő

Kasza Tibi átalakulása egészen elképesztő: „Jobb formában vagyok, mint 20 évesen”

A műsorvezető nagyon jó formában van.

Kasza Tibi mindig is küzdött a pluszkilókkal: megesett, hogy lefogyott, de általában hamar visszajött a leadott súlyfelesleg. Ezt elégelte meg egy évvel ezelőtt a műsorvezető és belevágott egy életmódváltó programba, ami sikeresnek bizonyult.

A műsorvezető a bejegyzésében arra is kitért, hogy mennyi embertől megkapja, hogy neki könnyű. 

„Hadd meséljek valamit arról, hogy milyen az amikor valami könnyűnek látszik… Milliószor megkaptam már, és ti is meg fogjátok kapni az utatok során hogy »Neked könnyű….« Nekem például könnyű volt már megszületni is, hiszen hurok fogamzásgátló volt fent édesanyámnak, mert igazából nem akartak több gyereket, de azért csak átcsusszantam valahogy, mert nagyon szerettem volna látni ezt a világot… Nekem könnyű volt a gyerekkorom is, mert elvált családban, apakép nélkül, nélkülözve felnőni csupa móka és kacagás volt, de megtanított küzdeni… Nekem könnyű volt vidékről Pestre jönni megvalósítani az álmomat 1 db hátizsákkal meg pár ezer forinttal, de meg kellett próbálnom, és szimbolikus 5 év folyamatos elutasítás, hitegetés, és kudarc után hipp-hopp az ölembe is hullott a könnyű siker…
Nekem könnyű volt műsorvezetővé válni, hiszen a tévék mindig is kapkodtak egy túlsúlyos, beszédhibás fiúért… Na… Könnyű út nem létezik. Csak szeretnénk azt hinni hogy valakinek könnyű… talán azért, hogy felmentsük magunkat a saját harcaink alól… hogy felmentsük magunkat, és elhiggyük, hogy a sorsunk irányítása nem is a mi kezünkben van… De rohadtul igen!!!” – írja.

kasza tibi szerencsekerék

Kasza Tibi sokat fogyott (Fotó. TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top