nlc.hu
Szabadidő

Henry Kettner esett ki a Farm VIP-ből

Farm VIP: „Utólag úgy látom, hogy kicsit naiv voltam” – Henry Kettner a kiesése után

Henry Kettner sokkal több időt töltött a Farmon, mint amit a nézők kinéztek belőle.

„Henry Kettner a Farm VIP keddi Farmgyűlésén alulmaradt Kammerer Zoltánnal szemben, ezért a döntő előtt pár nappal távozni kényszerült. Elárulta, hogy érezte magát az első pár napban és milyen érzésekkel vágott bele a versenybe.

„Alapjában véve az életem minden területén maximalista vagyok. Ez valahol jó, valahol nem. A Farmhoz is úgy álltam hozzá, hogy nyerni szeretnék. Nyilván tisztában voltam vele, hogy itt több emberrel kell együtt élnem, akik ha nem kedvelnek, dönthetnek a sorsomról negatív irányba is, ezért ez mégsem olyan, mint amikor egy versenyen az ember odaáll a rajtvonalhoz, eldönti, hogy mindent megtesz, és csak rajta múlik a siker – tehát itt sok külső tényező is közrejátszik. Nehéz így előre tervezni, ezért engedtem, hogy vigyen a játék magával, és mindenben a maximumot nyújtottam annak érdekében, hogy idáig eljussak” – mondja Henry, aki arról is beszélt, hogy mi okozta számára a legnagyobb nehézséget a Farmélet során.

Egyértelmű, hogy számomra az étel hiánya volt a legnehezebb. Ez nem jött át sajnos a nézőknek, de nagyon kevés kaját kaptunk. Alig ettem valamit, az alapból is vékony testalkatomból 8 kilót lefogytam.

A kevés étel és a sok fogyás ellenére Henry szép emlékként őrzi a Farmon átélt időszakot. „Minden pillanat hiányzik, persze az éhségen kívül. Imádtam a stábot, a társaimat is megszerettem és bár a kiesésemkor úgy éreztem, hogy mélyponton vagyok, csak jó emlékeim vannak. Ami a legjobban hiányzik, az a mély, pihentető alvás: többször is beszéltünk róla a társaimmal, hogy ilyen jól még soha nem aludtunk, mint ott, a friss levegőn.”

henry kammerer zoltan farm vip

Henry Kettner Kammerer Zoltánnal szemben maradt alul (Fotó: TV2)

Henry – ahogy mondta – megszerette a társait, de azért vannak olyan dolgok, főleg visszanézve az adásokat, amin ő is elképedt, de ezekből is tanult. „Utólag úgy látom, hogy kicsit naiv voltam. Gergővel együtt tényleg szívből játszottunk, bár a legvégén kellett kicsit taktikázni, de azt sem szemét módon csináltam. Egyenes voltam mindenkivel, még azzal is, akit ki akartam ejteni. Többször elmondtam a párnak is, hogy nekik szét kell válni, mert már nem éreztem fairnek. Ellenben pár ember nagyon kétszínű volt, ami egyébként már nem bánt, mert nyilván azokkal egyáltalán nem is tartom a kapcsolatot, de én – amíg bent voltam – tényleg azt hittem, hogy mindenki nagyon kedves, és pont olyanok, mint amit kifelé mutatnak. Na, ezt már nem így látom” – részletezte az utazó vlogger, aki a negatív tapasztalatok ellenére barátra lelt a verseny alatt.

„Gergővel azóta is tartjuk a kapcsolatot, bent is nagyon jóban voltunk. Nem annyira mutattam ki, mert nem akartam gyengének tűnni, de nagyon hiányzott, miután kiesett. Hetente többször beszélünk, meghívott már az otthonába is, ahol ebéddel várt a család. Azóta többször is találkoztunk, sőt, még a közös zenélés is tervben van, de egyelőre erről nem tudok részleteket elárulni.”

Henry elmondta, ha ma csörögne a telefon, hogy vissza kéne menni a Farmra, egy percig sem gondolkodna. „Azonnal indulnék! Ugyanígy, szívből játszanék, csak jobban odafigyelnék arra, hogy kiben bízhatok meg, és ki az, aki elvek nélküli, taktikus játékos.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top