nlc.hu
Szabadidő

Házasodni készült Damu Roland

Halála előtt esküvőjére készült Damu Roland

Közös tetoválást is készített szerelmével a december végén elhunyt Damu Roland.

 

Titokban az esküvőjére készült Damu Roland. A Blikk úgy tudja, hogy a színész és szerelme még közös tetoválást is készítettek és együtt tervezték a jövőt. Ám a koronavírus közbeszólt.

Damu Roland

Damu Roland szerelmes volt, mikor jött a betegség (Fotó: Smagpictures)

A hírek szerint Damu össze is költözött a civil szférában dolgozó párjával, a színész unokatestvére, Tóth Zita meg is erősítette a lapnak, hogy hónapok óta tartott a szerelem, mielőtt a színész megbetegedett volna.

„Közös tetoválást is készíttettek, pedig Roland nem volt az a tetoválásos típus. Egy-egy szívecskét varrattak az alkarjukra egymás monogramjával”árulta el Zita, aki hozzátette, a színész és párja közösen tervezték a jövőt, s ha nem történik ez a tragédia, talán ő lett volna az, akivel Rolandnak sikerül majd a boldogság végre. „Karácsonykor anyuékhoz akartak menni együtt, de erre már nem került sor. A lány mindenesetre azóta is támogatja anyut, sokszor ott van nála. Érthető módon nagyon megrázta őt Roland halála, ezért nem akar még a nyilvánosság elé lépni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top