nlc.hu
Szabadidő

Március 8-án érkezik a HBO Max

Megvan, mikor érkezik végre a HBO Max

Március 8-tól bárhányszor újranézhetjük a Szex és New Yorkot.
HBO Max

Március 8-án érkezik meg Magyarországra az HBO Max streaming szolgáltatás, és leváltja az eddig létező HBO GO-t. Az HBO Max népszerű márkák, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals minőségi szórakoztató tartalmainak egész univerzumát kínálja majd – közölte a cég magyar képviselete.

A HBO Max ráadásul rögtön akcióval indít. Az HBO GO eddigi fix havi díja a közvetlen előfizetők számára 1890 forint volt, míg az HBO Max új ára havi 2390 forint lesz. Az HBO Max érkezésének alkalmából a cég jelentős kedvezménnyel ajándékozza meg meglévő és leendő ügyfeleit. Az aktív és közvetlen HBO GO előfizetéssel rendelkező ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol csökkentett, 33%-os kedvezményt kapnak. Tehát az induláskor mindössze 1590 forintos havi díjat fizetnek majd. Azok az új ügyfelek, akik március 31. előtt regisztrálnak az HBO Max oldalán, szintén a kedvezményes havi díjjal fizethetnek elő a szolgáltatásra. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt (amíg le nem mondják), a mindenkori havi díjból (amely változhat) 33% kedvezményt kapnak.

Március 31. után a havi előfizetés mellett bevezetnek egy új, éves előfizetési konstrukciót is, amely folyamatos, rendkívül kedvező ár-érték arányt biztosít, 12 havi eléréssel nyolchavi díj áráért. Az éves előfizetési díj április 1-jén 18990 forint lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top